PPC, AdWords m.fl. – det er slet ikke så let endda

Google annonceringsprogram AdWords er lidt en ulv i fåreklæder. Det er utroligt let at komme igang, men mange overser finesserne og kommer til at betale for meget. Så længe der også er passende indtægter er alle jo glade. Hvad så når PPC-budgettet runder millionen og mængden af søgeord, der skal håndteres stiger go stiger? Mon så ikke der kunne spares lidt.

9 ud af 10 gange vil svaret være “jo, der kan ikke kun spares lidt, der kan spares meget”. For sagen er, at et velsmurt PPC-setup kræver tæt på ligesåmegen manpower som en gennemført SEO-løsning.   

 

Dette indlæg blev udgivet i Pay Per Click (PPC). Bogmærk permalinket.

En kommentar til PPC, AdWords m.fl. – det er slet ikke så let endda

  1. Martin skriver:

    PPC det er ikke så let……..
    det er heller ikke så let for PPC-netværkene at holde fokus og tjene penge, det resultere nu i at Espotting trækker sig fra det Danske marked fre den 4. jan. (men hvad de kunne jo heller ikke helt levere resultaterne). Eniro fortsætter dog i Norge og Sverig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>